Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Dopisni listi

Dopisni papir vam oblikujemo in najkvalitetnejše stiskamo hitro in  v dogovorjenem času. Izkušeni oblikovalci se bodo potrudili, da bo dopisni papir z oblikovno dovršenostjo predstavljal vaše podjetje. Za podjetja, ki ne potrebujejo velike količine dopisnega papirja (npr. ga uporabljajo samo za pisanje računov) bomo s pomočjo digitalnega tiskalnika natisnili željeno količino. To za uporabnika v prvi vrsti pomeni cenejšo storitev. Dopisni papir je v tem primeru stiskan v 12 urah od potrditve osnutka. Tisk dopisnih listov na papirje različnih gramatur (od 80 g - 100 g dopisni papir). Digitalni tisk dopisnih papirjev je primeren za manjše naklade. Prednost digitalnega tiska: hitra izdelava (v 24 urah od prejema datoteke), odtis v najvišji možni kvaliteti.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.