Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

Kratek opis storitev

Grafično oblikovanje in tisk
Vizitke, kuverte, nalepke, dopisne liste, grafične podobe, brošure, letake, darilni bone, knjige in ostale tiskovine izdelujemo z DIGITALNIM TISKOM ali OFFSET TISKOM v odvisnosti od željene količine.

Izdelava transparentov
Transparente tiskamo z ekosolventnim tiskalnikom ROLAND, vseh možnih dimenzij (š x v), kvalitete izpisa do 1440 dpi, na najrazličnejših materialih (ceradno platno, papir, fotopapir in  ostalih materialih). Manj zahtevne transparente izdelamo tudi z načinom lepljenja folije (Mac Tac folija).

Poslovna darila in promocijski izdelki
Tržimo poslovna darila znanih slovenskih ponudnikov poslovnih daril. V asortimanu razpolagamo z več kot 10.000 različnimi izdelki za vse priložnosti, od klasičnih izdelkov do vse bolj cenjenih izdelkov slovenske domače obrti.

Izdelki za mobilno oglaševanje in mobilni marketing
Oprema podjetij z ALU stojali (A-table, klip klap okvirji,), sestavljivimi in fiksnimi panoji za reklamne akcije na sejemskih površinah v trgovinah, poslovnih objektih,..., stojali za prospekte, stojali za sejemske predstavitve (s pripadajočo izdelavo reklamnega plakata), vitrinami različnih dimenzij in oblik, ...

Celostne grafične podobe
Izdelava celostnih podob poslovnih prostorov, trgovin, zunanjih tabel, označevalnih tabel v  poslovnih objektih in na zunanjih površinah,...

Grafična oprema vozil in prostorov
Tiskanje in lepljenje avtomobilov, dostavnih vozil, avtobusov, kamionov. Vozila vam lahko polepimo v celoti s fotografijami po vaših željah, ki jih tiskamo z EKOSOLVENTNIM TISKALNIKOM.

Izdelava podlog za računalniške miške
Tržimo podloge za računalniške miške po meri naročnika. Izkušeni grafični oblikovalci  pripravijo najkvalitetnejši reklamni oglas, ki ga sporoča podloga za miško. Doslej nam je izdelavo reklamne podloge zaupalo že mnogo podjetij. Po internih raziskavah so podloge odlično sredstvo, ki uporabnika z reklamnim sporočilom dnevno spominjajo na točno določen produkt ali podjetje, katerega sporočilo nosi sama podloga.


 

 

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.