Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Detektorji - števci bankovcev in kovancev

detektorji_bankovcev_sivi_baner.jpg

Trženje detektorjev - identifikatorjev ponarejenega denarja. Velika večina euro detektorjev je skladnih z zahtevami ECB, ustrezajo vsem standardom detekcije in so pri ECB (Evropski centralni banki) vpisani kot ustrezni. V ponudbi so detektorji v kombinaciji s štetjem bankovcev (zneskov), bodisi detektorji bankovcev euro, ki le preverjajo ustreznost - pristnost bankovcev. Na voljo so tipi detektorjev za manj zahtevnejše uporabnike (primer pisal za detekcijo bankovcev), kakor tudi detektorji srednjega in višjega razreda - za uporabnike s srednje in viskokim pretokom denarja.

Ostalo ponudbo najdete v spletni trgovini  www.online-shop.si rubrika Detektorji ponarejenega denarja

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.