Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Paketi - design in tisk v 24 urah

Izberite pripravljene in cenovno ugodnejše pakete iz skupine Grafičnega oblikovanja in tiska. Paketi vsebujejo različne mešane tiskovine (digitalni in offset tisk), izdelane v 24 - 48 urah od potrditve zadnje korekture. Pripravljeni so paketi tiskovin za manj zahtevnega uporabnika (manjši s.p., računovodje, storitvena podjetja, gradbeniki,...), oziroma podjetja, ki ne potrebujejo velikega števila različnih tiskovin ali za zahtevnejše uporabnike (večje število raznovrstnih tiskovin). Na željo vam tiskovine pripravimo tudi z izdelavo celostne grafične podobe za vaše podjetje ali storitev. Možen prevzem v našem studiu ali pošiljanje na vaš naslov z distributerjem pošiljk. V košarico lahko dodate tudi pakete drugih skupin.

Naroči pakete tiskovin - design in tisk v 24 urah - www.online-shop.si

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.