Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Ovratni trakovi

Trženje in izdelava ovratnih trakov z različnimi izvedbami tiska. Možnost direktnega tiska ali sitotiska na že izdelane trakove. Na voljo so različne izvedbe karabinov (za ključe, GSM aparate, steklenice,...).  Možnost različnih širin (velja za direktno tiskane ovratne trakove). Cene so formirane za obojestranski sublimacijski tisk na PET trakove širine 10 mm, 12 mm 16 mm ali 20 mm (enaka cena), vključen karabin. Za doplačilo je možno vstavljanje dodatkov: vmesna sponka črne barve (dvodelni trak), vmesna sponka prozorna ali barvna (dvodelni trak), karabin in sponka za GSM, obroček + karabin + sponka za GSM, varnostna sponka, trak 20 mm z dvojnim reflektivnim robom.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.