Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Euro detektor

Trženje detektorjev - identifikatorjev ponarejenega denarja. Detektorji so skladni z zahtevami ECB, ustrezajo vsem standardom detekcije in so pri ECB (Evropski centralni banki) vpisani kot ustrezni. V ponudbi so detektorji v kombinaciji s štetjem bankovcev (zneskov), bodisi detektorji denarja, ki le preverjajo le ustreznost - pristnost bankovcev. Na voljo so tipi detektorjev za manj zahtevnejše uporabnike (primer pisal za detekcijo bankovcev), kakor tudi detektorji srednjega in višjega razreda - za uporabnike s srednje in viskokim pretokom denarja.Zaradi povečanega števila ponarejenih bankovcev je zaščita pred ponaredki nujna. Zaradi vse večje iznajdljivosti ponarejevalcev denarja in ponarejenih bankovcev imamo na razpolago testirane modele euro testerjev - detektorje ponarejenih bankovcev euro. Statistični podatki (vir Banka Slovenije) za prvo polletje leta 2010 kažejo, da je bilo v EU V prvi polovici leta 2010  iz obtoka umaknjenih skupno 387 000 ponarejenih evrobankovcev. Podatki za Slovenijo (vir Banka Slovenije) kažejo, da je bilo iz obtoka v prvi polovici 2010 umaknjenih 656 ponarejenih bankovcev Euro. Največji delež ponaredkov predstavljajo bankovci apoenov za 20 Eur, 50 Eur in 100 Eur, narašča tudi število ponarejenih kovancev za 2 Eur in 1 Eur. Zaščitni elementi bankovcev (vir ECB)

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.