seznam izdelkov

Koledarji 2024

Stenski koledarji 2024 različnih motivov in formatov. Vsi koledarji so lahko potiskani s tehniko sitotiska (logotip vašega podjetja - cenik sitotiska koledarjev), ali na koledarje nalepimo nalepko z vašim reklamnim sporočilom - cenik nalepk za koledarje. Prednost tiskanih in apliciranih nalepk: hitrejša izdelava in cenejša izvedba v primeru večbarvnega tiska. Za izvedbo tiska potrebujemo: tekste v wordu logotipe v ustreznem formatu. Akcijska ponudba do 30.10.2023: za koledarje kupljene v naši spletni trgovini vam za ceno enobarvnega sitotiska izdelamo in nalepimo pasice koledarjev v originalnih barvah (full color tehniki) - možnost dodajanja opisnega in slikovnega materiala (oblikovanje ni vključeno v ceni - pavšal za oblikovanje 18,00 Eur + DDV)
Obračunavanje popustov na količino: Popust zapisan v tabeli - glede na naročilo posameznih artiklov (za določeno št. kosov), vam bomo obračunali na originalnem predračunu/računu, ki ga boste prejeli na vaš e-mail (program spletne strani nam ne omogoča avtomatskega obračunavanja popustov).

MINIMALNO NAROČILO - 10 KOSOV 

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.