Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Štorklja za dojenčka

Serijska proizvodnja štorklje za dojenčka, ki bo razveselila mamico ob prihodu iz porodnišnice. Štorklja bo razveselila novopečeno mamico, ko se bo z dojenčkom vrnila iz porodnišnice. Štorklja je izdelana iz visokokakovostnega pleksi stekla, na katerega je nalepljena živobarvna nalepka, tiskana z visokoresolucijskim tiskalnikom. Izdelujemo štorkljo za fantka in deklico - barvna motiva v vijolični kombinaciji za deklico in modri kombinaciji za dečka - standardna velikost 60 x 90 cm, možna velikost do višine 200 cm (po dogovoru). Štorkljo za dojenčka je navkljub patentu (noga iz pleksi stekla), ki smo ga razvili možno postaviti na vsako površino ali privijačiti na ograjo balkona. Štorklja za dojenčka ima predviden prostor za napis imena vašega novega člana - ime dojenčka dopišete z vododopornim flomastrom. Štorklja za dojenčka je obenem tudi čudovit okras otroške sobice in obenem spomin, ki bo staršem in otroku ostal v odraščanju vašega nadebudneža. Vse trgovce, trgovine z otroškimi izdelki in ostalim zainteresiranim podjetjem za prodajo ponujamo možnost sodelovanja - nadaljnje prodaje izdelkov otroškega programa, proizvedenega v našem podjetju.

 • Štorklja za dojenčka > Štorklja za dojenčka - za rojstvo dečka

  Štorklja za dojenčka - za rojstvo dečka

  Štorklja za dojenčka - dečka. Izdelana iz visokokakovostnega pleksi stekla, z aplicirano živobarvno nalepko. Štorklja za dojenčka - motiv za rojstvo dečka. Velikost: standardna velikost 60 x 90 cm. Štorkljo za dojenčka lahko postavite kamorkoli (tla, travnata površina, vhodi, balkonske ograje,..).

  Cena: 56,00 € + 22,0% DDV
  Akcijska cena: 48,00 € + 22,0% DDV

  Dodaj v košarico

   
 • Štorklja za dojenčka > Štorklja za dojenčka - za rojstvo deklice

  Štorklja za dojenčka - za rojstvo deklice

  Štorklja za dojenčka - deklico. Izdelana iz visokokakovostnega pleksi stekla, z aplicirano živobarvno nalepko. Štorklja za dojenčka - motiv za rojstvo deklice. Velikost: standardna velikost 60 x 90 cm. Štorkljo za dojenčka lahko postavite kamorkoli (tla, travnata površina, vhodi, balkonske ograje,..).

  Cena: 56,00 € + 22,0% DDV
  Akcijska cena: 48,00 € + 22,0% DDV

  Dodaj v košarico

   
 • Štorklja za dojenčka > Štorklja za dojenčka - za rojstvo dečka (višine 200 cm)

  Štorklja za dojenčka - za rojstvo dečka (višine 200 cm)

  Štorklja za dojenčka - dečka. Izdelana iz visokokakovostnega pleksi stekla, z aplicirano živobarvno nalepko. Štorklja za dojenčka - motiv za rojstvo dečka. Velikost: maxi velikost višina 200 cm. Štorkljo za dojenčka lahko postavite kamorkoli (tla, travnata površina, vhodi, balkonske ograje,..).

  Cena: 220,00 € + 22,0% DDV
  Akcijska cena: 205,00 € + 22,0% DDV

  Dodaj v košarico

   
 • Štorklja za dojenčka > Štorklja za dojenčka - za rojstvo deklice (velikost 200 cm)

  Štorklja za dojenčka - za rojstvo deklice (velikost 200 cm)

  Štorklja za dojenčka - deklico. Izdelana iz visokokakovostnega pleksi stekla, z aplicirano živobarvno nalepko. Štorklja za dojenčka - motiv za rojstvo deklice. Velikost: maxi velikost višine 200 cm. Štorkljo za dojenčka lahko postavite kamorkoli (tla, travnata površina, vhodi, balkonske ograje,..).

  Cena: 220,00 € + 22,0% DDV
  Akcijska cena: 205,00 € + 22,0% DDV

  Dodaj v košarico

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.