Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Oblikovanje letnih poročil

Online oblikovanje letnih poročil različnih formatov in dodelav. Objavljena cena velja pri kompletni storitvi - oblikovanje in tisk v našem podjetju (tisk ni vključen v ceni).  V ceno je všteta grafična postavitev ter tri brezplačne korekture. Postavitev v 24-72 urah od dneva prejetih materialov. Zagotovimo  tudi profesionalne predloge grafov in slikovne materiale (proti plačilu), ki jih vsebujejo letna poročila (iz svetovnih slikovnih baz). Možnost oblikovanja za različne dodelave poročil (s tdimi platnicami, vezano z žico ali spiralo, broširano,...). - obvezen podatek pred pričetkom oblikovanja. Cenik tiska letnih poročil.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.