Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Oblikovanje podlog za miško

Online oblikovanje predlog za izdelavo podlog računalniških mišk. Objavljena cena velja pri kompletni storitvi - oblikovanje in tisk v našem podjetju (tisk ni vključen v ceni). V ceno je všteta grafična postavitev ter dve brezplačni korekturi. Postavitev v 24-48 urah od dneva prejetih materialov. Zagotovimo  tudi profesionalne slikovne materiale (proti plačilu), ki jih vsebuje poslovna mapa (iz svetovnih slikovnih baz). Možnost izdelave podlog za računalniške miške - cenik izdelave podlog za računalniške miške.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.