Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Oblikovanje voščilnic

Online oblikovanje različnih voščilnic (novoletne, poročne,...), pripravljenih za tisk na različne gramature papirja. Objavljena cena velja pri kompletni storitvi - oblikovanje in tisk v našem podjetju (tisk ni vključen v ceni). V ceno je všteta grafična postavitev ter dve brezplačni korekturi. Postavitev v 24 - 48 urah od dneva prejetih materialov.  Za izvedbo potrebujemo: točne mere, prečiščena besedila v wordu (ločeno za notranjo, zunanjo stran), slikovni material ustrezne resolucije za tisk (lahko priskrbimo tudi v našem studiu), logotipe v vektorski obliki ali pdf  ter morebitne zahteve oblikovanja. možnost postavitve vaših kontaktnih podatkov ali logotipa na že izdelane voščilnice. Cenik tisk voščilnic.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.