Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Oblikovanje brošur

Online oblikovanje različnih brošur, glede na vašo celostno podobo ali izdelava nove kreative. Objavljena cena velja pri kompletni storitvi - oblikovanje in tisk v našem podjetju (tisk ni vključen v ceni). Oblikovanje brošure prilagodimo na vrsto dodelave (trde platnice, vezava z žico ali spiralo, ....), ki je obvezen podatek pred pričetkom oblikovanja. V ceno je všteta grafična postavitev ter dve brezplačni korekturi. Zagotavljamo takojšen odziv in postavitev v 2 - 7 dneh od dneva vseh prejetih materialov. Možnost tiska v naši tiskarni - tisk brošur.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.