Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Online oblikovanje

Cenik vsebuje oblikovanje za vse vse vrste tiskovin, oglasov, brošur, zgibank, letakov, vizitk, dopisnih listov, poslovnih map, transparentov, pingvin stojal,..., ki jih boste tiskali v sodelovanju z našim podjetjem. Po potrditvi oblikovanih edicij, le te izdelamo v najkrajšem možnem času. Design izdelamo po sodobnih grafičnih smernicah v roku 24 - 48 ur (enostavnejše tiskovine), od prejema vseh potrebnih materialov, oziroma v 3 - 10 dneh za zahtevnejše projekte (brošure, knjige, prospekti z več kot 30 strani,...). Zagotavljamo ugodnejše pogoje pri kompletni izvedbi del (oblikovanje in tisk).

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.