nazaj seznam izdelkov

Katalog > Euro pripomočki in varnost premoženja > Kasiranje > REKORD - števnice > SPECIALNA BLAGAJNA za avtobuse, vlake,...
Euro pripomočki in varnost premoženja > Kasiranje > REKORD - števnice > SPECIALNA BLAGAJNA za avtobuse, vlake,...

SPECIALNA BLAGAJNA za avtobuse, vlake,...

Profesionalna uporaba, za pobiranje voznine na avtobusih, vlakih ali na parkiriščih. Stranke mečejo drobiž na pladenj, ki ga nato operater razvsti po posameznih ceveh. V tem primeru je 6 cevi za kovance od 2 EUR do 10 centov. Nato s pritiskom na vzmet spodaj v dlan vzame kovance za vračilo in jih izroči stranki. Pladenj se montira fiksno, drobižnik pa se s preprostim stiskom izvzame in ga je mogoče vzeti s seboj. Drobižnik prodajamo sam ali pa v kombinaciji s konduktersko torbico, oz. s stojalom, kot na zgornji sliki. Dimenzija: drobižniki so visoki 7 cm ali 10 cm. Garancija na kvaliteto in organizirana dobava vseh rezervnih delov. Švedska kvaliteta.

Cena: 290,00 € + 22,0% DDV

Dodaj v košarico

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.