Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Tisk preslikačev

Tehnika tiska s preslikači je tehnika, kjer se v prvi fazi motiv najprej odtisne na posebni papir, v naslednji fazi pa le tega s tehniko toplotnega odtisa - likanja apliciramo na željeni material. Tehnike izdelave preslikačev so različne, glede na materiale na katere tiskamo: preslikači izdelani s tehniko offset tika, digitalni tisk preslikačev ali preslikači izdelani iz t. i. flok folije. S tehniko preslikačev lahko zagotavljamo tudi odtise majhnih črk in designov, ki jih s tehniko offset tiska ne moremo zagotoviti. Preslikači so lahko enobarvni ali večbarvni.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.