Seznam skupin

Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

seznam izdelkov

Novoletne voščilnice 2018/2019

Edinstvene in unikatne novoletne voščilnice izdelujemo vsako leto znova. Izkušnje so nas prepričale, da je na tržišču izbira raznovrstnih motivov premajhna, zato smo izdelali in na tržišče ponudili več kot 40 različnih motivov, ki jih najdete le v našem podjetju. Posebnost voščilnic je v tem, da je na zunanji platnici - zadnji - odtisnjen barvni logotip vašega podjetja, na notranji strani pa je voščilo odtisnjeno v 4 svetovnih jezikih. Na vašo željo bo logotip v barvi pisave odtisnjen tudi znotraj. Vsem voščilnicam so priložene tudi kuverte. Ponujamo vam tudi NOVOST - voščilnice izdelane PO MERI NAROČNIKA. Izdelamo in oblikujemo jih po vaših merilih in predlogah. Zagotovo odlična promocija in mnogo bolj osebno voščilo vašim partnerjem. Voščilnica je s sprednje in zadnje strani tiskana v barvah - sprednji del je standardni, na platnici zadaj je prostor za vaš logotip. Notranjost - voščilo voščilnice je tiskano v sivi barvi. Preko e-maila ales.senk@siol.net nam pošljite logotip, ki vam ga natisnemo na zadnji strani - platnici voščilnice.

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.