Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

nazaj seznam izdelkov

Katalog > TOP promocijski izdelki > Podloge za miško > Podloga za miško - 300 kosov
TOP promocijski izdelki > Podloge za miško > Podloga za miško - 300 kosov

Podloga za miško - 300 kosov

Podloga za računalniško miško - 300 kosov. Podloga za miško po meri naročnika je izdelana iz najkvalitetnejših materialov, ki omogočajo nemoteno delovanje računalniške miške. Zgornji sloj podloge za miško je izdelan iz PVC folije, ki je A - testirana in omogoča delovanje vseh računalniških mišk (tudi novejših optičnih mišk), spodnji slog podloge je izdelan iz gumirane pene, ki podlogi omogoča stabilno postavitev na vseh podlagah - preprečuje drsenje. Vsebina podloge je izdelana po meri naročnika. Debelina cca 2 mm. Velikost podloge 18 x 22 cm (v x š). Design podloge ni vključen v ceno. Priprava vsebine: datoteke v PDF, CDR formatu, Photoshop,..., resolucija 300 dpi, pripravljeno v dimenzijah 17,7 cm x 21,7 cm (+ 3 mm dodatka za porezavo na vse strani), besedila morajo biti v krivuljah. Design izdelamo tudi v našem podjetju. Rok izdelave podlog: 5 - 7 dni od potrditve (prejema) datoteke, oziroma po dogovoru. Podloga za miško je marketinško in cenovno ugodna rešitev predstavitve vašega podjetja in je ena od priljubljenejših promocijskih izdelkov. Minimalna količina naročila 100 kosov.

Cena: 1,46 € + 22,0% DDV

Dodaj v košarico

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.