Novo v ponudbi

Nova spletna trgovina www.online-shop.si
Več kot 3500 artiklov - vse za promocijo in marketing podjetja.

Program "EURO"

Nudimo: blagajne, prenosne kovčke, euro denarnice in drobižnike, identifikatorje ponarejenega denarja, kadunjice, predalnike in pladnje za zlaganje denarja, izdelke za štetje, zlaganje in shranjevanje denarja...

Preverite ponudbo!

nazaj seznam izdelkov

Katalog > Detektorji - števci bankovcev in kovancev > Euro detektor > Euro detektor SentinelA - priročni tester
Detektorji - števci bankovcev in kovancev  > Euro detektor > Euro detektor SentinelA - priročni tester

Euro detektor SentinelA - priročni tester

Euro detektor SENTINEL A - priročni tester bankovcev, je najmanjša in najenostavnejša naprava med PHOTOVOX izdelki, ki lahko zazna prisotnost magnetne nitke, ki jo vsebuje vsak pristen EURO bankovec ali bankovci drugih valut. Euro tester SENTINEL preverja prisotnost varnostne nitke. Varnostna nitka je varnostni element bankovcev, ki ga je najtežje ponarediti. S tem euro testerjem si boste zagotovili brezskrbno rokovanje z gotovino. Euro tester SENTINEL je ena najbolj zanesljivih naprav v tej cenovni kategoriji glede na svojo kavaliteto. Deluje opozorilno na goljufe in varuje vrednost vašega dela v vsakodnevnih situacijah na različnih delovnih področjih (gostinski lokali, trafike, parkirišča, terenski prodaji artiklov ali storitev, bencinske črpalke,...). Zaradi svoje majhnosti in priročne izvedbe je primeren tudi kot poslovno darilo.

V skupino: Euro detektorji

 

Cena: 38,50 € + 22,0% DDV

Dodaj v košarico

Izdelki za marketing in promocijo podjetja
Reklamni marketing Šenk | info@tiskovine-naroci.si | Telefon: 041 638 980
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.